Valutor:
Sweden

Storsäljare

Köp Best Merrell dam löparskor Vapor Glove svart/Castlerock Köp Best Merrell...
S.Kr 1,121.63  S.Kr 672.96
Hot Sale Hoka One dam löparskor Mafate Coastal Fjord/Sunny Lime Hot Sale Hoka One...
S.Kr 1,181.59  S.Kr 708.97
Köp billiga ECCO dam löparskor BIOM Fjuel Racer silver Metallic/Shale vit/Coral Köp billiga ECCO...
S.Kr 1,136.57  S.Kr 681.96
rabatt New Balance dam löparskor W990v3 Heather Grå rabatt New Balance...
S.Kr 1,106.59  S.Kr 663.95
2025 Senaste VIVOBAREFOOT herr Trail löparskor Trail Freak PBT blå 2025 Senaste...
S.Kr 1,078.05  S.Kr 646.85
autentiska ASICS dam löparskor GEL-Cumulus;7 rosa Glow/Pistachio/blixt Coral autentiska ASICS...
S.Kr 1,181.59  S.Kr 708.97
bläddra För Adidas barn löparskor Duramo Grey/röd bläddra För...
S.Kr 1,046.53  S.Kr 627.94
Cool Saucony dam löparskor Breakthru Grå/rosa/blå Cool Saucony dam...
S.Kr 1,136.57  S.Kr 681.96
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Om man är missnöjd med ditt köp av någon anledning, kommer vi gärna accepterat inom 30 dagar efter hemkomsten. Stadgarna får inte ha slitna, måste de vara i perfekt skick och i sin originalförpackning tillbaka.

Vi använder främst DHL för att skicka din produkt; ibland, vi accepterar även andra kurirtjänster som UPS och EMS (Global Express Mail Service).

TILLBAKA förvaltningspolitik 1. Om man tar emot de punkter vi skickar och tar emot våra kunder att hitta några kvalitetsproblem. I detta fall, ta varorna efter foton och skicka ett e-mail till oss, bekräftar vi att vi kommer att skicka tillbaka produkten till dig eller ge dig en full återbetalning.

2. Alla objekt måste vara i originalskick, det vill säga att inte bära, ändras eller tvättas returneras till oss, med alla taggar fäst, är kunden ansvarig för kostnaden för fartygs projektet kommer att återlämnas till oss.

3. återbetalning kommer att betalas detta belopp till sitt ursprungliga, och accepterar goods.No returnera eller byta dessa objekt en gång använts, kan ta upp till 7-30 arbetsdagar att utfärda samma form.

* OBS: För att säkerställa din avkastning är i vårt system och vi utfärdar återbetalningen utan dröjsmål måste återställningsprocessen följas exakt för att logga in på ditt konto 18:00 (beskrivs ovan), för att erhålla en bekräftelse returnummer (genom e-post) innan man skicka din retur till oss. Vi är också glada att hjälpa dig om ni behöver hjälp. Eller e-postkontakt i 18:00 Customer Loyalty Team. Dessutom, för att dra full nytta av semestern för att främja avkastningen, kontakta vår kundlojalitet laget, om 30 dagar bort.

Vi kommer att göra vårt yttersta för att hitta objektet, men inte ett fel returneras till oss, alla objekt (S) för att ta ansvar, vi kan inte garantera att vi kommer att kunna hitta objektet. Vi rekommenderar följande: Information och försökte återvända transportören för återgång till avsändaren av paketet / projektet, om det är möjligt. Dessutom, kontakta kundservice, så att vi kan sätta ett meddelande på ditt konto.

Om man frågar en extra sändnings, vänligen kontakta us.Thank dig!

adidas Online , billiga löparskor grossist , Längdskidåkning , herr och dam  |  Google